Την εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου έκλεισαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας

Την εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου έκλεισαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου του νομού.

Πρόκειται συγκεκριμένα για περίπου 200 άτομα, που συγκεντρώθηκαν στην εθνική οδό ‘Αργους – Ναυπλίου, στο ύψος της Δαλαμανάρας και με 80 περίπου τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα από τις 12.30 σήμερα μετά το μεσημέρι, έχουν καταλάβει το οδόστρωμα της εθνικής κι έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ως εκ τούτου, τις τελευταίες δύο ώρες η κυκλοφορία μεταξύ των δύο πόλεων της Αργολίδας διεξάγεται μέσω μικρής παρακαμπτήριας οδού.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται τόσο για το σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση, όσο και για το φορολογία των αγροτών σημειώνοντας ότι δεν αντέχουν το υψηλό κόστος φορολόγησης και πρέπει να μπει φραγμός στα σχέδια της κυβέρνησης για να μην καταρρεύσει η πρωτογενής παραγωγή της χώρας.

Οι αγρότες σε δηλώσεις τους υπογράμμισαν ότι «θα στρατοπεδεύσουμε στα μπλόκα και δεν θα επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς».