Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές για την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως η πρώτη ανταπόκριση από τα μέλη του κόμματος ήταν «εξαιρετικά θερμή».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η υποψηφιότητά του είναι μήνυμα ότι μπορεί κάποιος που δεν είναι από τζάκι και δεν έχει μηχανισμούς να ονειρεύεται ηγετικό ρόλο στην κεντροδεξιά παράταξη.

«Έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι είμαι δεξιός, πιστεύω σε μια ΝΔ όπως είναι η γαλλική Δεξιά υπό τον Νικολά Σαρκοζί» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ωστόσο ότι τα όρια του κόμματος είναι από τα Δεξιά μέχρι το Κέντρο.

«Μέσα στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη χωράμε όλοι, αλλά δεν μπορεί κάποιοι να ντρέπονται να λένε αυτό που είναι» πρόσθεσε, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ.

«Θέλω μια ΝΔ που στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει τον Τσίπρα, γιατί η παραμονή του στην εξουσία βλάπτει τη χώρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και εκτίμησε πως «χάσαμε ψήφους γιατί δώσαμε την εντύπωση ότι δεν θα έχουμε σκληρή σύγκρουση με την Αριστερά του Τσίπρα».