Τις εκλογικές λίστες του Ποταμιού θα παρουσιάσει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Τις εκλογικές λίστες του Ποταμιού θα παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή, στη μία μετά το μεσημέρι, ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

Η παρουσίαση των εκλογικών λιστών θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι .

Στο μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής του κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο κόσμος θα ψαλιδίσει τα φτερά των δύο μεγάλων κομμάτων» στις επικείμενες εκλογές και ότι τα ποσοστά του Ποταμιού θα είναι μεγάλα «για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε κάποιους νέους κανόνες κοινής λογικής στην πολιτική».

«Ελπίζουμε ότι την 21η Σεπτεμβρίου δεν θα κοιτάξει ο καθένας το συμφέρον της παρεούλας του και θα κοιτάξουν όλοι με ποιο τρόπο μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα λύσει τα προβλήματα της χώρας», δήλωσε επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ότι έχουν απέχθεια στις μεταρρυθμίσεις.

Όπως σημείωσε συγκεκριμένα, το μνημόνιο δεν αρκεί για να αποφευχθεί η καταστροφή, αλλά θα πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία και παράλληλα να προωθηθούν μεταρρυθμίσεις. «Εμείς πρέπει να αποφασίσουμε ποιες μεταρρυθμίσεις θα γίνουν και αναρωτιέμαι ποιος θα το κάνει αυτό; Μπορεί να το κάνει η Ν.Δ. που μέχρι σήμερα αρνιόταν κάθε είδος μεταρρύθμιση και έκανε μόνο τα αναγκαία; Και βέβαια είναι φανερό ότι δε μπορεί να το κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς υπάρχει απέχθεια στο ΣΥΡΙΖΑ για τις μεταρρυθμίσεις», ανέφερε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δημοσκοπήσεις υποστήριξε ότι «δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια» και πρόσθεσε πως δική του αίσθηση από τις περιοδείες που κάνει είναι ότι «το Ποτάμι το ζητάει και το θέλει η κοινωνία». «Αν αυτό μεταφραστεί σε ψήφο δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα πέρα από το να συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Δεν ψάχνουμε πελάτες», τόνισε.