Το Ποτάμι: Ο κ. Πολάκης επιδεικτικά περιφρονεί την κοινοβουλευτική διαδικασία

Επιμένει στις κατηγορίες σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη ο τομεάρχης Υγείας του Ποταμίου Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.
Όπως υποστηρίζει, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του:

«Πιο συγκεκριμένα, πως αντί να βρίσκεται στην αίθουσα, βρισκόταν στο καφενείο της Βουλής την ώρα της προγραμματισμένης από καιρό συζήτησης για τις ΜΕΘ, την οποία συστηματικά αποφεύγει. Ο κ. Πολάκης επιδεικτικά περιφρονεί την κοινοβουλευτική διαδικασία. Σήμερα, λέει, τον έπιασε η ΠΟΕΔΗΝ στον ύπνο και πήγε για καφέ. Τις προηγούμενες τέσσερις φορές τι συνέβη άραγε; Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μόλις βρει χρόνο να περάσει και από την αίθουσα της Βουλής».

Ο κ. Πολάκης απαντώντας στις βολές του βουλευτή του Ποταμιου νωρίτερα έκανε λόγο για αήθη επίθεση και λάσπη, σημειώνοντας ότι από χθες είχε ενημερώσει πως δεν θα μπορέσει να παραστεί στη Βουλή στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης σήμερα, λόγω σύσκεψης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί σχετικά με νομοσχέδιο για την υγεία.

Αρχικά ο κ. Μπαργιώτας είχε κατηγορήσει τον αναπληρωτή υπουργό ότι «άραζε με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής … την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας».