Το πρόγραμμα της ΝΔ για την επανεκκίνηση της οικονομίας, παρουσιάζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ïìéëßá ôïõ ÐñïÝäñïõ ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÅõÜããåëïõ ÌåúìáñÜêç ìå ðïëéôåõôÝò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò, ÔåôÜñôç 26 Áõãïýóôïõ2015. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας παρουσιάζει ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ θα περιγράψει και τις κινήσεις που θα κάνει στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, στην ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, στις 20.00, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Επισκέφθηκε, επίσης, την Πρώτη Σερρών και τίμησε την παρακαταθήκη του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το σημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει σύσκεψη με πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης, συνάντηση με τον μητροπολίτη Άνθιμο και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Αύριο, στις 11.30 το πρωί, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και θα κάνει περιοδεία στις εγκαταστάσεις της 80ης Διεθνούς Εκθεσης.