Τρεις νεαροί λήστευαν σπίτια και δίκυκλα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας

Τρεις νεαροί είναι οι δράστες ληστείας, τριών κλοπών σε σπίτια και τριών δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Συνελήφθη ένας 18χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη έναν 20χρονο κι έναν 21χρονο με τους οποίους είχε κοινή δράση.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ οι τρεις νεαροί μπήκαν σε σπίτι προχθές το απόγευμα στην Κόρινθο και αφού αφαίρεσαν κοσμήματα, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Αργότερα κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 18χρονο και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε από την ασφάλεια Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι ο 18χρονος, μαζί με τον 20χρονο και τον 21χρονο, στις 25 Ιουνίου σε χωριό της Κορίνθου χτυπώντας μια γυναίκα της πήραν ένα κόσμημα, ενώ κα το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου, στην Κόρινθο, στο Κιάτο και σε χωριά του Βέλου – Βόχας, διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές σε σπίτια και τρεις κλοπές δίκυκλων οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.