Φ. Γεννηματά: Πρέπει να στηριχθούμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στον πρωτογενή τομέα

«Πρέπει να στηριχθούμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στον πρωτογενή τομέα, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τα μέλη της διοίκησης της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, στο Αίγιο. Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δυστυχώς, το νέο “success story” της κυβέρνησης, το “ανάπτυξης story” φαίνεται πώς δεν περιλαμβάνει αντιλήψεις σαν αυτές, αλλά αντίθετα, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές πνίγει αυτές τις προσπάθειες».

Μάλιστα, με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην Παναιγιάλεια Ένωση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να πούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξουμε πολιτική, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κι’ αυτή την τόσο κακή συμφωνία».

Μετά την ενημέρωση που είχε η Φώφη Γεννηματά για τις δραστηριότητες της Ένωσης Συνεταιρισμών ανέφερε ότι «είναι μία πολύ επιτυχημένη εταιρεία, ανθηρή, η οποία έχει εξωστρέφεια, έχει καινοτομία, έχει συλλογική προσπάθεια, έχει ένα εξαιρετικό προϊόν και βεβαίως μπορεί και στηρίζει την περιοχή».