Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του και έχει γυρίσει σελίδα

Την αισιοδοξία ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αναδειχθεί στις εκλογές τρίτη δύναμη εκφράζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε άρθρο της στο ΑΜΠΕ.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξίζει να αναδειχθεί τρίτη δύναμη, κρίσιμη, χρήσιμη, ευρωπαϊκή. Εγγύηση και καταλύτης για μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με δημοκρατικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό πρόγραμμα», σημειώνει η κ. Γεννηματά και καλεί τους πολίτες και όσους έχουν διαχρονικά ψηφίσει ΠΑΣΟΚ «να αφήσουν πίσω το χθες».

Τονίζει ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του και έχει αποδώσει ευθύνες και ότι πλέον έχει γυρίσει σελίδα κάνοντας μία νέα αρχή. «Μετά από 6 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη το ″Κοινό μας Σπίτι″ είναι εδώ, ανοιχτό και πάλι σε όλους. Το ‘δένδρο’ της Δημοκρατικής Παράταξης μπορεί και πάλι να αναγεννηθεί, να δώσει
ξανά καρπούς, για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κόψαμε τα κλαδιά που μας πλήγωσαν, ας μην κόψουμε όμως τις κοινές μας ρίζες», αναφέρει στο άρθρο της η κ. Γεννηματά.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι πρέπει να μπει τέλος στα «ψέματα και τις άγονες συγκρούσεις» των κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη, τους οποίους και κατηγορεί ότι «προσπαθούν απεγνωσμένα να στήσουν εικονική προεκλογική πραγματικότητα».

«Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει το λύκο, που έγινε αρνάκι. Όμως η Δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Ο κ. Τσίπρας, απ΄την άλλη μεριά, παριστάνει το νέο. Αποδείχθηκε όμως ότι είναι το τέλος του παλιού. Τον γνωρίσαμε, τον δοκιμάσαμε. Κανείς πλέον δεν τους πιστεύει», σημειώνει.

«Τώρα είναι η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής», καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να δώσουν την «τρίτη εντολή» στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.