Ψήφος εμπιστοσύνης της Suez προς την Ελλάδα μέσω επενδύσεων

Μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Forum του Davos, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου Suez, Eric Ghebali, επανέλαβε την πρόσθεση της Suez να επενδύσει στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και του  περιβάλλοντος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ τόνισε: «Θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα στον τομέα του περιβάλλοντος σε θέματα όπως η διαχείριση απορριμμάτων και η διαχείριση του νερού και έχουμε κινητοποιηθεί με στόχο τη διατήρηση και την ενίσχυση των επενδύσεων μας στη χώρα. Βλέπουμε θετικά τη σταθεροποίηση στη χώρα και τη θετική αλλαγή στο κλίμα που ακολούθησε την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Francois Hollande. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω από το Davos ότι θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα.

Ο όμιλος Suez δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας και της προστασίας των φυσικών πόρων προσφέροντας στους πελάτες της συγκεκριμένες λύσεις για τη διαχείριση των υδάτων, την ανακύκλωση και τη διαχείριση απορριμμάτων. Η εταιρεία έχει έδρα το Παρίσι και είναι εσηγμένη στα χρηματιστήρια του Παρισιού και των Βρυξελλών.