Όλγ. Γεροβασίλη: Η ΝΔ πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό

«Η Νέα Δημοκρατία πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό», δήλωσε νωρίτερα σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «επιθυμεί το ναυάγιο της αξιολόγησης» και συμπεριφέρεται ως «δεκανίκι του ΔΝΤ» και ως «υπερασπιστής της διαπλοκής».

«Ας σταματήσει η ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει ότι έπεσε μόλις εχθές από τον ουρανό. Ο λαός την γνωρίζει και την θυμάται πολύ καλά», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και προσέθεσε ότι ο ελληνικός λαός «θυμάται τον ρόλο της στην λεηλασία του 25% του ΑΕΠ τα προηγούμενα χρόνια. Θυμάται τον ρόλο της στην οικοδόμηση ενός παρακράτους που έλεγχε πλήρως την πολιτική ζωή: Στις συμβάσεις του δημοσίου, στην Υγεία, στην φορολογία, στα ΜΜΕ. Θυμάται πολύ καλά την σχέση της με την διαπλοκή. Τα μαύρα ταμεία, τα δώρα, την συγκάλυψη των φοροφυγάδων, τα τιμολόγια στους εκβιαστές. Θυμάται την δέσμευσή στους δανειστές για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, μειώσεις στις συντάξεις, κατάργηση της κοινωνικής προστασίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων».

«Σήμερα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ούτε μια πρόταση να καταθέσει», ανέφερε επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνοντας ότι η ΝΔ «περιφέρει μόνο παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό, καθώς και την ελπίδα της να ναυαγήσει η αξιολόγηση. Και κάνει ότι μπορεί για να επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά».