Όλγ. Γεροβασίλη: Ξεκινά ένας καινούριος, αλλά δημιουργικός αγώνας, για να βγούμε γρήγορα από τον φαύλο κύκλο

«Ξεκινά ένας καινούριος, αλλά δημιουργικός αγώνας, για να βγούμε γρήγορα από τον φαύλο κύκλο. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι με χαρά», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την επόμενη ημέρα του Eurogroup.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Real, η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη.

«Για την κυβέρνηση ξεκινά ένας καινούργιος, αλλά πραγματικά δημιουργικός -που θα τον δώσουμε όλοι με μεγάλη χαρά- αγώνας δρόμου, προκειμένου να βγούμε γρήγορα από τον φαύλο κύκλο. Δηλαδή, ανάπτυξη. Διότι, όπως γνωρίζουμε όλοι μας και αυτή είναι η αλήθεια, αν δεν περάσει η χώρα σε ανάπτυξη, εάν δεν παραχθεί πλούτος, εάν δεν ανεβεί το ΑΕΠ, προφανώς τα ζητήματα δεν θα έχουν λυθεί», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι «υπάρχει συνολικός σχεδιασμός για να φτιάξουμε ασφαλές επενδυτικό περιβάλλον». Υπενθύμισε, επίσης, ότι βασικό στόχο για την κυβέρνηση να περάσουμε σε αναπτυξιακούς ρυθμούς το δεύτερο εξάμηνο του έτους. «Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση, τα μέλη της, τα στελέχη της, εντάσσονται στην υπηρέτηση ενός σκοπού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις υποχρεώσεις του καθένα. Και αυτό ακριβώς θα συμβεί», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.