Όλγ. Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τώρα να πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία: Εγώ και η αλήθεια.

Για «θράσος» της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι απευθύνει στην κυβέρνηση ερωτήματα «για τα οποία θα έπρεπε η ίδια η Ν.Δ. να έχει απαντήσει και απολογηθεί».

«Για το πώς τα “Ζάππειά” της οδήγησαν στην αφαίμαξη των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, την ασυλία φοροφυγάδων, την εξυπηρέτηση συμφερόντων μέσα στην κρίση, την συντήρηση της ανομίας και την κάλυψη της ασυδοσίας», συμπληρώνει σε δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη, και συνεχίζει: «Αλλά κυρίως, για το φαύλο κύκλο όπου καθήλωσε την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Για τα αδιέξοδα που προκάλεσε στη χώρα. Και οδηγώντας την στην πτώχευση, και υποστηρίζοντας με πάθος όλα τα τραγικά και ομολογημένα λάθη των προγραμμάτων προσαρμογής».

«Αφού λοιπόν, επί σειρά ετών πρωταγωνίστησε στο δράμα των απολύσεων, της ανεργίας, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, και του κοινωνικού κατακερματισμού, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τώρα να πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία: Εγώ και η αλήθεια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον εναλλακτικό του δρόμο», καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.