Ύποπτος για τις προχθεσινές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι προσήχθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Ένας άνδρας ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τις προχθεσινές επιθέσεις σε βάρος δύο γυναικών στο Μαρούσι προσήχθη στις 07.30 το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που τον αντιλήφθηκαν να κινείται στην περιοχή, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κηφισίας.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., νωρίς το πρωί σήμερα, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Ελευθερίας στο Μαρούσι, ο δράστης επιτέθηκε σε βάρος τρίτης γυναίκας, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει. Κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή, όπου και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει αμυχές στα χέρια του και να είχε στην κατοχή του μονωτική ταινία. Ο προσαχθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου. Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον αναγνώρισαν τα θύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες δύο επιθέσεις σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε υπόγεια διάβασηστη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασ. Γεωργίου. Τότε, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, ο δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να τις οδηγήσει σε απόμερο σημείο, ωστόσο αυτές αντέδρασαν κι εκείνος τράπηκε σε φυγή.