Κυρ. Μητσοτάκης: Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση

Βέβαιος ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο CNN International, ο κ. Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας όποτε και γίνουν εκλογές.

«Η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε επίσης ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση υπέρ της επιχειρηματικότητας «που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων. «Εμείς θα κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία γρήγορα. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες.

«Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» συνέχισε και συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις.

«Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί», ανέφερε εν συνεχεία.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους», συμπλήρωσε.