Ο Αλαφούζος σκέφτεται να απομακρύνει τον Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναικός απογοήτευσε σε ένα ακόμη παιχνίδι με την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε στην ισοπαλία με την Κέρκυρα, αποτέλεσμα που έβαλε σε σκέψεις τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι «πράσινοι» μετά από 10 αγώνες στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας όντας 15 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και μόλις τέσσερις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η νέα κακή εμφάνιση με την Κέρκυρα προκάλεσε τον έντονο προβληματισμό του προέδρου της ΠΑΕ, που σκέφτεται πλέον σοβαρά την απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον πάγκο της ομάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Ο κ. Αλαφούζος εξακολουθεί να εκτιμά τον Πορτογάλο τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως προπονητή, όμως η σταθερά κακή απόδοση του Παναθηναϊκού τον έκανε να σκέφτεται την αντικατάστασή του. Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν πάρει την οριστική απόφασή του θα συναντηθεί με τον 66χρονο τεχνικό, ο χρόνος του οποίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δείχνει να τελειώνει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήδη σκέφτονται τη λύση ενός εκ των Χουάν Ραμόν Ρότσα ή Γιάννη Αναστασίου για μεταβατικό προπονητή εάν επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Φερέιρα.